Laatste graafwerk van fase twee en een radio-interview

30 Okt

De graafwerkzaamheden zijn in hun laatste fase. Binnenkort sluiten we die feestelijk af. En op 29 oktober was Radio Noord-Holland op de kooi voor een interview met Frans Rodenburg. 

Laatste graafwerkzaamheden
Het ziet er nu echt naar uit, dat het graven van de kooiplas, fase twee van het project, klaar is. De grote machine is nog bezig wat overtollige grond over een braakliggend terrein te verspreiden, maar in de eendenkooi is alles klaar voor fase drie, het groenplan en de waterhuishouding. Dat zal overigens nog wel even duren, omdat de grond moet inklinken, het profiel nog een beetje moet worden bijgewerkt, en de mogelijkheden van beplanting in de winter beperkt zijn. Binnenkort zullen we de afronding van deze fase vieren door het water ceremonieel vrij spel geven. Daarvan doen we hier natuurlijk ook verslag.

Radio-interview
Frans Rodenburg  had op 29 oktober een live-interview voor Radio Noord-Holland.  ‘Rijdende reporter’  Bart Breukel was in de regen naar Ruigoord gekomen om de luisteraars kennis te laten maken met dit stukje groen erfgoed in de haven. Luister hier naar het hele Interview van rtv-NH in de uitzending van Arjen Burggraaf om 11.00 uur. Het interview begint op 39.55 minuten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: