Extra werk aan de zichtlijn met de golfclub – 29 april 2015

29 Apr

Eend-2-op-100De bomensingel tussen de eendenkooi en de golfbaan zou de werkruimte voor de golfers aan het zicht moeten onttrekken. Dat is nog niet helemaal gelukt. Tijd voor extra maatregelen.

Overlegde-eendenkooi-vanaf-de-golfbaan-in-juni-2013
Zeer onlangs was er overleg tussen de eendenkooi, het Havenbedrijf en de Amsterdamse Golfclub. In het begin van de winter 2013/2014 hebben we in overleg met onze zuiderburen groene hekken neergezet en veel boompjes geplant tussen de werkruimte en de Amsterdamsche Golfclub om de werkruimte aan het zicht te onttrekken.

Donkergoendonkergroene-verf-is-minder-zichtbaar
Nu de boompjes en heesters een jaar de tijd hebben gehad om te groeien hebben we moeten vaststellen dat die ‘camouflage’ nog onvoldoende was. Daarom zijn extra maatregelen genomen. Het ‘kikkergroen’ van de container bij de tijdelijke werkruimte is voor een belangrijk deel al overgeschilderd in een veel minder opvallend donkergroen. De rest volgt binnenkort.

Extra bomeneen-deel-van-de-singel-wordt-extra-beplant
En ook nemen de deelnemers de bomensingel nog eens extra onderhanden. Er is al een groot aantal wilgentenen bijgeplant omdat die het snelst groeien. We hopen dat die snel zullen aanslaan en veel blad zullen dragen. Binnenkort start bovendien de tweede fase van het beplantingsplan van de eendenkooi. Daarin nemen we ook de bomensingel nog eens goed onder de loupe. Want we gunnen onze zuiderburen ook een mooi uitzicht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: