Komt u ook naar onze open dagen op 13 en 14 juli? – 5 juli 2016

5 Jul

Eend-12-zw-op-100-pxOpen dagenPanorama-kooilocatie
De eendenkooi van Ruigoord houdt op woensdag 13 en donderdag 14 juli aanstaande haar open dagen. Naast een besloten programma houden we heel graag ook open huis voor het publiek; iedereen is welkom op onderstaande tijden. Wij leggen u dan graag uit wat we aan het doen zijn. Op ons terrein vindt u allerlei informatie; er zijn experts die uitleg geven, er zijn films, presentaties en demonstraties. Er is informatie over de werking van een eendenkooi, over de kooiker en zijn hondje, het milieu, oude ambachten, de (cultuur)geschiedenis van Ruigoord en de eendenkooi, de recreatiemogelijkheden, de rijke flora en fauna van het havengebied en meer.

Open huis voor het publiek; kom kijken
Wij zorgen voor koffie, thee, andere drankjes, heerlijke broodjes en andere lekkere hapjes. Kom kijken, kom luisteren en kom proeven op de Bauduinlaan 37 in Amsterdam:
  – woensdag 13 juli     van     12.30 – 14.30 uur 
  – donderdag 14 juli    van     10.30 – 14.30 uur

Parkeren met de auto?Buitentrap-Groote-Koepad-juni-2016
Het navigatie-adres voor de parkeerplaats is Beiraweg, Amsterdam. Rij door tot na Rivièra Maison. Daar kunt u goed parkeren op het nieuw aangelegde stuk weg. Een hardhouten trap en snipperpad leidt u dan naar de eendenkooi.
Met de fiets kunt u terecht op de Bauduinlaan.

PDF van het programma
Heeft u het programma nog niet gezien? De PDF van het programma kunt u hier downloaden, maar let op; er is een wijziging op het programma zoals daarin aangekondigd.

N.B. Programmawijziging voor de film ‘Amsterdam Wildlife’ van Martin Melchers en Merel WestrikAdam-Wildlife
Oud-stadsecoloog Martin Melchers kan, in tegenstelling tot wat er in de pdf staat, bij de vertoning van zijn film op donderdag niet aanwezig zijn. Maar op woensdag 13 juli is hij er wel om uw vragen te beantwoorden. Dan zullen we de prachtige film ‘Amsterdam Wildlife’ ook vertonen vanaf 13.30 uur. De film duurt ongeveer een uur. Martin is daarna beschikbaar voor uw vragen over de prachtige, verrassende en zeer diverse natuur van Amsterdam en het havengebied.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: